På plass på Lillehammer

I går kjørte jeg og min kjære oppover til Lillehammer. Egentlig ganske godt å endelig være ordentlig på plass i huset jeg skal bo det neste året og vite at det jeg har ventet så lenge på er rett rundt hjørnet. Om en uke er studiene i gang for alvor, og allerede i morgen begynner fadderuka og introduksjonen. Jeg gleder meg masse! Har planer om å være med på både konserter og bar til bar runder og ser egentlig for meg at når søndagen kommer så trenger jeg en alkoholfri dag. Haha. Men er det ikke litt sånn da? Alkohol gjør det jo lettere å bli kjent med folk, dessverre.

Tenkte etterhvert å legge ut noen bilder av rommet mitt, bare for å vise at det går ann å bo helt ok selv om man er student. Jeg er egentlig ganske fornøyd og har fått det aller meste på plass. Magler riktig nok gardiner, men det får vi ta en annen gang.

Dagen i dag har blitt brukt på å bli kjent med nye mennesker. Jeg er så utrolig fornøyd med de jeg har kommet i hus med. Tror vi kommer til å få det mye morsomt sammen. I tillegg har jeg vært sammen med min stesøster på senteret her og brukt litt penger (på nødvendige ting), og gått opp hoppbakken her.Eller i hvertfall unnarennet. Men det var faktisk nesten 500 trinn, så jeg sier meg fornøyd ettersom det er første gang jeg har hatt på meg treningstøy på to år eller noe sånt.

Jeg tok en tidlig kveld i kveld ettersom jeg regner med det blir nok av morsomheter og sene kvelder de kommende dagene. Så jeg ligger allerede under dyna, klar for å forhåpentligvis komme meg inn i drømmeland. God natt.

-frklena  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

★ legg meg til som venn
hits