Hornsjø

God kveld! 

Jeg overlevde fjellturen, selv om jeg var ganske i tvil en stund. Vi var på Hornsjø høyfjellshotell, langt pokkerivold og det så litt ut som der fritt vilt ble filmet. Heldigvis var det ikke så skummelt som det virket som. Ingen drap, ingen flyktning og ikke der hvor fritt vilt ble filmet. Puh! En av de jeg går i klasse med spurte meg "er det noe du ikke er redd for, Lena?" Ehehehe, det sier vel alt?

Uansett. Vi startet oppholdet med å gå på tur i fjellet. Wihu, jeg som eeeelsker slikt. Oppover var helt forjævelig. Jeg sier bare takk gud for at vi hadde noen poster vi kunne stoppe å hvile på mens vi svarte på spørsmål. Haha. Gjørmete, kaldt, vått, og slitsomt akuratt som jeg liker det! Neida. Det var sikkert ikke så ille. Bare meg som er ufattelig dårlig trent og aldri har vært noe naturmenneske. 

Videre hadde vi en del samlinger med masse snakk og bli kjent opplegg. Kjempekoselig! Da vi kom dit så følte jeg at vi var uendelig mange, men da vi dro derifra føltes det litt mer som om vi var en klasse. Herlig! I hvertfall gleder jeg meg masse til å gå på skole tre år med disse folkene, og jeg tror vi kommer til å få noen fine stunder sammen også. Midt oppi alt det seriøse vi skal lære om barnevern. Men tenk, selv barnevernspedagoger må få lov til å ha det morsomt en gang i blant! 

-Frklena 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

★ legg meg til som venn
hits