Sommer i luften!

I dag har det vært helt utrolig varmt og deilig! Det begynte litt overskyet, men tok seg virkelig opp igjen utover dagen altså. Gradestokken på terrassen viste opp mot 30 grader i skyggen for bare en liten time siden. Utrolig! 

Dagen i dag har bare blitt brukt til å slappe av og trekke D vitaminer. Jeg har faktisk ikke gjort noe som helst fornuftig, men jeg tenker at det må være lov med noen sånne dager også. Spesielt nå som det er ferie. Min kjære har vært superflink og malt hagemøblene våre, idag også. Det har tatt mye lengre tid enn vi hadde sett for oss. Først pusse ned alt sammen, så grunne, så et strøk med maling også enda et. Nå er vi ferdig med mesteparten, endelig. Så i morgen står det igjen å skru sammen alt igjen, før vi kan nyte middager og sene kvelder ute på terrassen. 

Om ikke mange dager reiser vi til utlandet, nærmere bestemt Kypros. 


I følge yr ser det ut som vi bare kan glede oss! Vet ikke om det er helt lov å si, men det er nesten for varmt der. Heldigvis har vi aircondition på rommet, og basseng like i nærheten, så vi skal nok kose oss masse. Vi reiser nedover med søstern min og hennes kjæreste samt pappa og stemor, så det gleder jeg meg til. Ikke så ofte vi alle er sammen lengre, nå som jeg og min kjære har flyttet bort. Så det skal definitivt bli koselig. Kortspilling, et glass vin, varme og gode mennesker er ikke å forakte spør du meg. 

Håper dere også har hatt en strålende dag! 

-Frklena 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

★ legg meg til som venn
hits