Ung Hjelp

Hei! 

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om "UngHjelp" som organisasjon og hva de/vi gjør. Unghjelp er en ungdomsdrevet organisasjon som har en chattetjeneste hvor du kan snakke med andre ungdom om det du måtte ha i tankene. Enten du vil fortelle noen om hvor vanskelig ting er på skolen eller hjemme og trenger noen som kan lytte, eller få konkrete råd om hvordan ta kontakt for å få hjelp eller andre ting. Noen snakker om vær og vind, mens andre har en lengre og dypere samtale. Det som er så flott med UngHjelp er at du som bruker av tjenesten er anonym. Altså vet ikke vi som sitter og skriver med deg hvem du er, hvor du er fra eller hvor gammel du er. Det gjør at mange synes det er lettere å åpne seg og fortelle om vanskelige situasjoner, og kanskje få det siste ekstra motet til å tørre å kontakte noen feks på skolen for videre samtaler og hjelp. 

UngHjelp har åpent hver Tirsdag, Torsdag og Søndag fra 20.00 til 22.00, og tar i mot alt av samtaler. Så har du det litt vanskelig, eller bare vil snakke med noen om hvordan dagen har vært, så er vi klare til å lytte uten å kreve noe som helst mer av deg. Jeg synes selv det er en utrolig flott ting å ha fordi det for mange er på kvelden ting blir vanskelig, og da er det ikke alltid så lett å få snakket med noen. Kanskje kan den lille samtalen hjelpe til med å snu litt om på humøret, eller gi deg noen tips for å komme igjennom natten til du kan snakke med noen andre. Eller kanskje kan den lille samtalen gjøre at du føler deg litt mindre alene i verden. Unghjelp tar som sagt i mot samtaler om alt, ikke bare psykisk helse. 

Hvis du har lyst til å vite mer om UngHjelp trykk HER  så kommer du til hjemmesiden deres, eller HER for å komme til facebook siden deres.

[bilde fra facebookgruppen] 

-Frklena 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

★ legg meg til som venn
hits