Nilens Jord

Hei!

Når jeg er ute å reiser så er jeg stort sett alltid innom taxfree shopene for å se om de har noe spennende. Jeg vet det er mange som sier at å kjøpe kosmetikk på taxfree er dyrere enn i butikk hjemme, og det kan godt hende men fordelen er at du har mye på samme sted og stort sett også en del tid å slå ihjel. 

Før jeg reiste denne gangen så lagde jeg meg en liste over nye ting jeg kunne tenke med, men det var ikke bare bare å finne det på flyplassen i Norge i hvertfall. Så jeg endte vel opp med 1/3 av det jeg skulle ha og 2/3 ble nye ting som jeg vil prøve i stede. Jaja, er det ikke alltid litt sånn da? 

Jeg har begynt å få øynene opp for det merket som heter Nilens Jord. Mange forteller positivt om det, og jeg har lest en del positive ting om det også. Så da var det bare å prøve da. Jeg har en hudtype som blir lett irritert og får kviser, så jeg trenger noe som er vennlig mot huden men samtidig dekkende. Et pluss med Nilens jord er jo at det er mineralsminke og lite "ulumskheter" i produktene deres. Så jeg gleder meg til å se hvordan huden min reagerer på den. Et annet pluss er at det er en del billigere enn for eksempel ID og andre merker. 

L'occitane håndkrem - Mineral fundation i pudderform - Duo concealer 

- Flytende foundation - Pudderbørste -Våt eyeliner - Browbrush - Hårolje 

 

-frklena 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

★ legg meg til som venn
hits