Tiden flyr!

Hei! 

Siden sist har vi vært, og er fortsatt hos mamma. På onsdag var vi i en begravelse til en god venninne av mamma og en "ekstra bestemor" for oss. Trist, men vi får trøste oss med at hun har levd et langt og godt liv og opplevd veldig mye forskjellig! Ettersom jeg sang i begravelsen til mannen hennes for tre år siden, så var det naturlig at jeg sang også denne gangen. Det ble Gabriellas song og Den fyrste song, den første etter familiens ønske og den andre fordi jeg syntes den passet bra. 

Ellers har vi egentlig bare slappet av hjemme hos mamma og spilt masse kort og yatzy, og kost oss med god mat. Ikke noe interessant egentlig, men tenkte jeg måtte gi lyd så jeg klarer å holde litt liv i denne bloggen. Jeg har jo egentlig ikke tenkt til å bruke den til en sånn type "dette har jeg gjort i dag" -blogg, men av og til må det nesten bli sånn. 

I morgen drar jeg på hyttetur med en god venninne, så det gleder jeg meg masse til! To dager med avslapping på høyt nivå og god venninneprat. Vi skal til og med innom svenskegrensa en tur, det blir moro. Vi snakkes, frklena. 

2 kommentarer

Anette

26.07.2015 kl.16:05

så koselig :)

Ha en riktig fin søndag <3

Linn Jeanette

26.07.2015 kl.17:33

Vet aldri helt hva jeg skal skrive når folk nevner begravelse. Det er jo utrolig trist. Så, kondolerer, er vel passende <3 Men samtidig ser jeg jo også at du har gjort andre ting som er morsomt, det er jo bra :) Kos deg på hyttetur!

Skriv en ny kommentar

★ legg meg til som venn
hits