Tiden flyr!

Hei! 

Siden sist har vi vært, og er fortsatt hos mamma. På onsdag var vi i en begravelse til en god venninne av mamma og en "ekstra bestemor" for oss. Trist, men vi får trøste oss med at hun har levd et langt og godt liv og opplevd veldig mye forskjellig! Ettersom jeg sang i begravelsen til mannen hennes for tre år siden, så var det naturlig at jeg sang også denne gangen. Det ble Gabriellas song og Den fyrste song, den første etter familiens ønske og den andre fordi jeg syntes den passet bra. 

Ellers har vi egentlig bare slappet av hjemme hos mamma og spilt masse kort og yatzy, og kost oss med god mat. Ikke noe interessant egentlig, men tenkte jeg måtte gi lyd så jeg klarer å holde litt liv i denne bloggen. Jeg har jo egentlig ikke tenkt til å bruke den til en sånn type "dette har jeg gjort i dag" -blogg, men av og til må det nesten bli sånn. 

I morgen drar jeg på hyttetur med en god venninne, så det gleder jeg meg masse til! To dager med avslapping på høyt nivå og god venninneprat. Vi skal til og med innom svenskegrensa en tur, det blir moro. Vi snakkes, frklena. 

Nilens Jord

Hei!

Når jeg er ute å reiser så er jeg stort sett alltid innom taxfree shopene for å se om de har noe spennende. Jeg vet det er mange som sier at å kjøpe kosmetikk på taxfree er dyrere enn i butikk hjemme, og det kan godt hende men fordelen er at du har mye på samme sted og stort sett også en del tid å slå ihjel. 

Før jeg reiste denne gangen så lagde jeg meg en liste over nye ting jeg kunne tenke med, men det var ikke bare bare å finne det på flyplassen i Norge i hvertfall. Så jeg endte vel opp med 1/3 av det jeg skulle ha og 2/3 ble nye ting som jeg vil prøve i stede. Jaja, er det ikke alltid litt sånn da? 

Jeg har begynt å få øynene opp for det merket som heter Nilens Jord. Mange forteller positivt om det, og jeg har lest en del positive ting om det også. Så da var det bare å prøve da. Jeg har en hudtype som blir lett irritert og får kviser, så jeg trenger noe som er vennlig mot huden men samtidig dekkende. Et pluss med Nilens jord er jo at det er mineralsminke og lite "ulumskheter" i produktene deres. Så jeg gleder meg til å se hvordan huden min reagerer på den. Et annet pluss er at det er en del billigere enn for eksempel ID og andre merker. 

L'occitane håndkrem - Mineral fundation i pudderform - Duo concealer 

- Flytende foundation - Pudderbørste -Våt eyeliner - Browbrush - Hårolje 

 

-frklena 

17.07.2015

Heihei! 

Jeg har ikke gitt opp bloggingen allerede altså! Men vi har vært/ er på ferie og har ikke hatt noe form for internett før nå de to siste dagene. Det har utrolig nok gått helt greit, men godt å endelig få oppdatert seg litt på nyheter og sosiale medier igjen nå kjenner jeg. 

Fordelen med å ikke ha hatt internett er at vi har gjort masse andre ting! Vi har selvsagt vært ute å solt oss, badet i bassenget og vært litt på stranda. Men også andre ting som å spille brettspill og kort, lese bøker og egentlig bare slappet av skikkelig. Herlig! I natt går turen hjem igjen, og jeg det blir nok en lang lang tur. Vi må mellomlande i København og vente 8 timer på flyet der. Jaja!

Tenkte bare å slenge med noen bilder fra de siste dagene. 
Helt ok utsikt fra verandaen egentlig. 

-frklena 

Sommer i luften!

I dag har det vært helt utrolig varmt og deilig! Det begynte litt overskyet, men tok seg virkelig opp igjen utover dagen altså. Gradestokken på terrassen viste opp mot 30 grader i skyggen for bare en liten time siden. Utrolig! 

Dagen i dag har bare blitt brukt til å slappe av og trekke D vitaminer. Jeg har faktisk ikke gjort noe som helst fornuftig, men jeg tenker at det må være lov med noen sånne dager også. Spesielt nå som det er ferie. Min kjære har vært superflink og malt hagemøblene våre, idag også. Det har tatt mye lengre tid enn vi hadde sett for oss. Først pusse ned alt sammen, så grunne, så et strøk med maling også enda et. Nå er vi ferdig med mesteparten, endelig. Så i morgen står det igjen å skru sammen alt igjen, før vi kan nyte middager og sene kvelder ute på terrassen. 

Om ikke mange dager reiser vi til utlandet, nærmere bestemt Kypros. 


I følge yr ser det ut som vi bare kan glede oss! Vet ikke om det er helt lov å si, men det er nesten for varmt der. Heldigvis har vi aircondition på rommet, og basseng like i nærheten, så vi skal nok kose oss masse. Vi reiser nedover med søstern min og hennes kjæreste samt pappa og stemor, så det gleder jeg meg til. Ikke så ofte vi alle er sammen lengre, nå som jeg og min kjære har flyttet bort. Så det skal definitivt bli koselig. Kortspilling, et glass vin, varme og gode mennesker er ikke å forakte spør du meg. 

Håper dere også har hatt en strålende dag! 

-Frklena 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Februar 2015
★ legg meg til som venn
hits