Et nytt kapittel

Nå er det ikke lenge får jeg lukker dette kapittelet i boken, og begynner på et nytt. Noe helt nytt faktisk. Jeg håper det blir spennende, utrfordrende, morsomt og lærerikt. 

La meg ta det fra begynnelsen. En gang i Februar bestemte jeg meg hundre og ti prosent for hva jeg vil bli, hvilken utdannelse jeg vil ha. Jeg har vært sikker lenge, men ettersom jeg begynte søkingen i februar, tok jeg beslutningen permanent. Jeg søkte på fire forskjellige skoler, med samme utdanning: Barnevernspedagog. Helt siden jeg selv ble kjent med en fantastisk barnevernspedagog har jeg vært sikker på at jeg vil ha det yrke. Håpet er å bli noe i nærheten av like flink som henne, men det skal mye til. Jeg skal i hvertfall gjøre mitt beste. 

Uansett. Jeg håpet på å komme inn i Fredrikstad, men det skjedde ikke. I stede blir det til at jeg flytter til Lillehammer og HIL. Da jeg så at det var der jeg hadde kommet inn første gang, var skuffelsen stor. Alt jeg hadde sett for meg ble forandret. Ingenting stemte med drømmene mine. Men i løpet av to dager forandret jeg mening og nå gleder jeg meg faktisk! Jeg skjal flytte opp til Lillehammer, helt alene (dessverre uten kjæresten som fortsatt må gå på UIO). Jeg har aldri bodd alene før. Jeg kjenner svært få der fra før, og ingen på samme linje. Jeg går konstant rundt med sommerfugler i magen og både gleder og gruer meg på en gang. 

Jeg begynner å få alt klart. Har fått meg et sted å bo, og det er vel noe av det viktigste? I tillegg har jeg fått ordnet en del andre ting. Mangler egentlig bare politiattest, og å flytte så er jeg klar for skolestart. 

Håpet er at dette skal bli et fint år. Selv om jeg ikke lenger kan bo med min kjære. Jeg gleder meg til å begynne på bacheloren. Lære noe jeg faktisk har lyst til å lære. Noe jeg brenner for. Noe jeg virkelig kommer til å bruke hver dag resten av mitt liv. Det blir spennende. Planen er å begynne å blogge igjen. Skrive en dagbok for hvordan det er å være student å bo alene for første gang. Jeg har tenkt til å vise dere hvordan jeg skal lage et budsjett, både for mat og resten. Hva jeg handler og hvordan jeg skal leve på et gaaanske stramt budsjett. Jeg er bortskjemt så det holder fra før av og er ikke vant til å måtte tenke meg om i matbutikken. Så dette blir noe helt nytt! Jeg har regnet ut at jeg må klare å holde meg til ca 50 kr om dagen i mat. Mange synes kanskje det er mye, men jeg tror det blir vanskelig. Halo, hva skal jeg gjøre med fadderuka? Bare en hvitvin koster jo 100 kr. Shit. Jaja. Stay tuned!

-Frk Lena 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » September 2014
★ legg meg til som venn
hits