Hornsjø

God kveld! 

Jeg overlevde fjellturen, selv om jeg var ganske i tvil en stund. Vi var på Hornsjø høyfjellshotell, langt pokkerivold og det så litt ut som der fritt vilt ble filmet. Heldigvis var det ikke så skummelt som det virket som. Ingen drap, ingen flyktning og ikke der hvor fritt vilt ble filmet. Puh! En av de jeg går i klasse med spurte meg "er det noe du ikke er redd for, Lena?" Ehehehe, det sier vel alt?

Uansett. Vi startet oppholdet med å gå på tur i fjellet. Wihu, jeg som eeeelsker slikt. Oppover var helt forjævelig. Jeg sier bare takk gud for at vi hadde noen poster vi kunne stoppe å hvile på mens vi svarte på spørsmål. Haha. Gjørmete, kaldt, vått, og slitsomt akuratt som jeg liker det! Neida. Det var sikkert ikke så ille. Bare meg som er ufattelig dårlig trent og aldri har vært noe naturmenneske. 

Videre hadde vi en del samlinger med masse snakk og bli kjent opplegg. Kjempekoselig! Da vi kom dit så følte jeg at vi var uendelig mange, men da vi dro derifra føltes det litt mer som om vi var en klasse. Herlig! I hvertfall gleder jeg meg masse til å gå på skole tre år med disse folkene, og jeg tror vi kommer til å få noen fine stunder sammen også. Midt oppi alt det seriøse vi skal lære om barnevern. Men tenk, selv barnevernspedagoger må få lov til å ha det morsomt en gang i blant! 

-Frklena 

Fadderuka

Da var første skoleuken over og jeg har i hvertfall opplevd mye og hatt en fin uke. Litt for mye alkohol, men ellers bra. Tro det eller ei, men det tar på å drikke hver dag i en uke! I løpet av fadderuka har vi vært på utallige vors, konserter, bar til bar og mye mer. Selv om det handler mye om alkohol, så handler det mer om å finne venner i klassen, bli kjent med hverandre. Ikke så lett å bli godt kjent med alle når det er 115 elever i samme klasse. Men fadderuka har i hvertfall gjort det litt lettere å bli kjent med folk, i tillegg til at vi er delt opp i grupper i klassen da. Uansett.

I morgen skal vi på klassetur. Alle sammen. Jeg gruer meg. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg gruer meg så fælt, men hadde det ikke vært obligatorisk hadde jeg ikke vært med. Vi fikk høre at for en del år siden så ble noen funnet drept på det hotellet, at det er shabby og at vi skal ut å gå i skogen. Ingen av de tingene frister meg særlig. Men må man så må man vel. Forhåpentligvis blir det bedre enn jeg forestiller meg. Vi skal jo bli enda bedre kjent med hverandre og ha det morsomt oppi alt dette her også! Med den rette instillingen? Jaja. 

Wish me luck! 

-frklena 

På plass på Lillehammer

I går kjørte jeg og min kjære oppover til Lillehammer. Egentlig ganske godt å endelig være ordentlig på plass i huset jeg skal bo det neste året og vite at det jeg har ventet så lenge på er rett rundt hjørnet. Om en uke er studiene i gang for alvor, og allerede i morgen begynner fadderuka og introduksjonen. Jeg gleder meg masse! Har planer om å være med på både konserter og bar til bar runder og ser egentlig for meg at når søndagen kommer så trenger jeg en alkoholfri dag. Haha. Men er det ikke litt sånn da? Alkohol gjør det jo lettere å bli kjent med folk, dessverre.

Tenkte etterhvert å legge ut noen bilder av rommet mitt, bare for å vise at det går ann å bo helt ok selv om man er student. Jeg er egentlig ganske fornøyd og har fått det aller meste på plass. Magler riktig nok gardiner, men det får vi ta en annen gang.

Dagen i dag har blitt brukt på å bli kjent med nye mennesker. Jeg er så utrolig fornøyd med de jeg har kommet i hus med. Tror vi kommer til å få det mye morsomt sammen. I tillegg har jeg vært sammen med min stesøster på senteret her og brukt litt penger (på nødvendige ting), og gått opp hoppbakken her.Eller i hvertfall unnarennet. Men det var faktisk nesten 500 trinn, så jeg sier meg fornøyd ettersom det er første gang jeg har hatt på meg treningstøy på to år eller noe sånt.

Jeg tok en tidlig kveld i kveld ettersom jeg regner med det blir nok av morsomheter og sene kvelder de kommende dagene. Så jeg ligger allerede under dyna, klar for å forhåpentligvis komme meg inn i drømmeland. God natt.

-frklena  

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Februar 2015
★ legg meg til som venn
hits