Snickers cupcakes


Hei! 

Hva er vel mer hyggelig enn å kunne servere noe ordentlig godt når du får besøk av en god venninne? Enten det er ordentlig jentekveld eller lesegruppe, så er det alltid godt med noen deilige fristelser. Jeg serverte snickers cupcakes til min venninne, og jeg de fikk terningkast 6. Det beste er at det egentlig er kjempeenkelt. Ja, det krever litt tid, men ser veldig proft ut når du er ferdig og ikke minst smaker det nydelig. 

Selve cupcakes oppskriften fant jeg HER. Det er karamell cupcakes, men jeg synes ikke de smaker så mye karamell. Derfor valgte jeg å ha Anne Brith sin hjemmelagede salte karamellsaus i midten. Den oppskriften finner du HER. Karamellen ble litt tynn slik at i stede for å fylle opp det hullet jeg lagde i midten, så trakk den ut i selve cupcaken og ned i bunn. Neste gang skal jeg derfor bruke litt mindre fløte, men på smak er den bare helt himmelsk. Selv min kjære som er kritisk til alle søtsaker elsket den karamellen. 

På toppen hadde jeg en peanøttfrosting, og oppskriften på den fant jeg HER. (Jeg hadde forresten i 200g odense sjokolade med 55% kakao) Som siste finish hakket jeg opp noen salte peanøtter som jeg strødde over og til slutt bittelitt salt karamell på toppen. 

Instruksjoner. 

1. Lag cupcaksene etter anvisningen fra linken ovenfor.

2. I mens cupcaksene avjøles lager du karamellsausen, slik annebrith.no forklarer i oppskriften sin (se link overnfor) men husk å hold tilbake litt fløte hvis du ikke vil ha den så tynn. 

3. Skjær ut små hull i midten av cupcaken. Pass på at du ikke skjærer helt igjennom, men lar det være igjen kanskje 0.5 cm til bunnen.

4. Ta karamellsausen i en sprøytepose (eller en vanlig ziplock pose hvis du har det) og sprøyt ned i hullene til de er på samme nivå som selve cupcakesen. 

5. Lag frostingen etter anvisning fra linken ovenfor, men husk å ha oppi sjokoladen og bland det godt sammen før du har i kremosten. Når du har en konsistens som du liker, putter du det i en sprøytepose og sprøyter ut i en sirkelbevegelse. Jeg brukte tipp 1M fra wilton, men bruk det du har. Har du ingen tipper kan du klippe et litt større hull i posen bare og sprøyte ut "pølser" i ring. 

6. Grovhakk noen peanøtter og strø over. Til slutt går du raskt over med litt karamell hvis du ønsker det. 

7. Enjoy! 

 

-Frklena 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
★ legg meg til som venn
hits